Személyi kölcsön adwords

Váratlan esemény következett be, ami miatt szüksége lehet készpénzre?

Autót venne, de szeretné a törzskönyvet magánál tudni, hogy az autó bármikor eladható legyen? 

Magasabb összegű orvosi kezelés előtt áll?

Esküvőre, nyaralásra szüksége van készpénzre? 

Korszerűsítene, Nyílászárót cserélne? 

Esetleg váratlan esemény következett be, ami miatt szüksége lehet készpénzre?

Segítünk!

Mi a hitelfelvétel menete?

Megadja az adatait, ami alapján telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Leegyeztetünk Önnel minden részletet.

Kiválasztjuk a 3 legjobb lehetőséget.

Ön kiválasztja a legmegfelelőbbet.

Lebonyolítjuk az adminisztrációt.

Miben segít nekem a Bankasszisztens.hu csapata?

Személyesen kalkulálunk Önnek minden tényezőt figyelembe véve.

Végigvisszük a hiteligénylés folyamatán, amivel Önnek pénzt és időt spórolunk meg.

A szolgáltatásunkért a bank fizet, Önnek DÍJMENTES.

Személyi kölcsön okosságok:

Szükséges jövedelem személyi kölcsön igényléshez?

A bankok minden esetben jövedelem alapján hiteleznek, ez korábban nem volt így, viszont a gazdasági válság óta ez törvényi előírás. Abban az esetben is, amennyiben van valami zálog, például autó vagy ingatlan. Létezik egy bizonyos  jövedelemarányos törlesztőrészlet mutató (a továbbiakban: JTM) , ez egy iránymutatás a bankoknak, hogy mekkora hitelt adhatnak. Ettől csak szigorúbban térhetnek el, lazábban nem. Jövedelemként kizárólag a bejelentett bért, jövedelmet vesznek figyelembe. Léteznek kiegészítő jövedelmek, amit a bankok fő jövedelemként nem fogadnak el, de figyelembe vehetik a számításnál, ilyen például a családi pótlék, vagy a cafeteria.  A kiegészítő jövedelmek számítása bankonként eltérő lehet személyi kölcsön vagy egyéb hitel igénylésekor. Érdemes szakértővel kommunikálni a felesleges körök helyett.

Készpénzes fizetést elfogadnak a bankok?

A készpénzes fizetéseket nem minden bank szereti. Vannak bankok, amelyek elfogadják, viszont ezt munkáltatói igazolással igazolni kell. A bankok általában a saját munkáltatói igazolás formanyomtatványukat fogadják el, kivételes esetben elfogadja néhány bank a másik bank formanyomtatványát. Ezekről kérje szakértőnk iránymutatását.

Munkaviszonyra vonatkozó feltételek vannak?

Minden banknak vannak elvárásai munkaviszonyra vonatkozóan, van, amelyik bank 3 hónapos munkaviszonyt kér, van, amelyik 6 és van, amelyik 12 hónapos munkaviszonyt vesz figyelembe. A munkaviszonyra vonatkozó feltételek bankonként és hitel típusonként elérőek lehetnek, mások a feltételek személyi hitel és jelzáloghitel esetén.  Jelzáloghitelnél kisebb a bank kockázata, mint fedezet nélküli személyi kölcsönnél, így engedékenyebbek.KHR-esek kaphatnak hitelt?

Minden ember szerepel a KHR listán, akinek van vagy volt bármilyen hitele. Aki rendesen fizeti határidőre a törlesztő részleteket, a pozitív oldalon szerepel, aki nem fizeti rendesen, az a negatív oldalon. Miután visszafizettük az elmaradt hitelt, még 1 vagy 5 évig a negatív oldalon maradunk passzív KHR-esként. csak 1-2 pénzintézet van, aki hitelez KHR-eseket, ez a bankok saját döntése, nincs erre vonatkozó rendelet. Érdemes szakértői segítséget igénybe venni a témában

Mi a minimum jövedelem elvárás?

A minimum jövedelem elvárás bankonként eltérő lehet. A legtöbb bank legalább 100 ezer Ft-os jövedelmet vár el, de van, amelyiknél minimálbérrel lehet igényelni. Ne felejtsük el, hogy csak az igazolt jövedelem számít. Adóstárssal növelhető a jövedelem, ilyen esetben összeadódik a jövedelmen túl a hitelek összege és törlesztője is. Személyi kölcsön esetén más lehet a jövedelem elvárás, mint jelzáloghitel esetén.

Mi a THM?

A hitelért nem csak kamatot fizetünk. A kamaton felül az igénybevételért és a folyósításért a bank különböző díjakat, költségeket (pl. értékbecslés díja, kezelési költség) is felszámíthat, melyek növelik a ténylegesen visszafizetendő összeget. Fontos tudni, hogy vannak olyan költségek, melyeket a THM nem tartalmaz. Ilyen pl. a késedelmi kamat, a közjegyzői díj és a futamidő hosszabbítás költsége. A szerződés megkötése előtt célszerű rákérdezni ezek mértékére is!

Hol lehet megismerni a hitel THM értékét?      

A mutatót az intézmények egységes számítási mód alapján kötelesek megállapítani és ügyfeleik tudomására hozni a bankfiókokban, hirdetésekben, illetve a honlapjukon keresztül. Érdemes tehát a kamatláb helyett a bankok kínálatában a THM értéket keresni és ez alapján összehasonlítani egymással a különböző hitel termékeket.
Amikor Ön hitelszerződést köt a hitelintézettel, a hitelintézet köteles a THM-et kiszámítani és annak értékét a szerződésben szerepeltetni. Mielőtt aláírja a szerződést, ismerje meg az intézmény által megállapított értéket! Forrás: https://www.mnb.hu/archivum/Felugyelet/root/fooldal/fogyasztoknak/iranytu_jobbmenu/thm

Hitelkiváltás tényleg előnyös, vagy szemfényvesztés az egész?

Sokan nem gondolnak arra, hogy a korábban felvett hitelt egy kedvezőbbre ki lehet váltani. Van aki pedig ragaszkodik a bankjához, mert kényelmesebb nem foglalkozni vele. Érdemes utánajárni annak, hogy a meglévő hitelünket ki tudjuk-e váltani kedvezőbbre, ez általában sikerül. A mindenkori kamatok csökkennek, így az újabb személyi hitelek és jelzálog alapú hitelek kedvezőbbek a korábbiaktól, ezért lehet elérni azt, hogy az eredeti futamidő ne legyen hosszabb, mégis kevesebbet fizetünk a hitelünkért akár több százezer forinttal.  Személyi kölcsönt személyi kölcsönnel, jelzáloghitelt jelzáloghitellel tudjuk kiváltani. A lehetőségeiről érdeklődjön szakértőnknél.

Mi a különbség az autóhitel és a személyi kölcsön között?

Autóhitel esetén a „zálog” az autó, az a fedezet, hogyha nem fizetjük a hitelünket. Ez esetben az autó eladása körülményes, mert nem kapjuk meg a törzskönyvet. Ma már a személyi kölcsönöket körülbelül olyan kedvező kamaton kínálják a bankok, mint az autóhiteleket. Személyi kölcsön esetén nincs fedezet, nincs az autó leterhelve, szabadok kereskedhetünk az autónkkal.

Jelzáloghitelt vagy személyi hitelt vegyek fel?

Mindkettőnek van előnye és hátránya, mint mindennek. Személyi kölcsönnél nincs fedezet, nem zálogosítjuk be az ingatlanunkat, viszont magasabb a kamat és rövidebb a futamidő. Vannak olyan ingatlanok, amiket nem finanszíroznak a bankok, például zárt kert, szántó, vagy külterületet stb. Ilyen esetben csak a személyi hitel/személyi kölcsön jöhet szóba.

Jelzáloghitel esetén egyes bankoknál akár 30 évig is elmehetünk futamidőben, így a törlesztő részlet is alacsonyabb lesz, viszont az ingatlant macerásabb értékesíteni. A lehetőségek és az előnyök ügyfelenként eltérőek lehetnek, érdemes szakértővel konzultálni.

 Miért bízzak meg közvetítőt?

A fentiekben említettük, hogy ahány ügyfél, annyi eset. Ahelyett, hogy végigjárjuk az összes bankot és megtanuljuk a kondíciókat, érdemes egyeztetni szakértővel. A szakértő olyan apró dolgokra is felhívja a figyelmet, amire a bakfiókban nem biztos, illetve sok esetben kedvezőbb kondíciókat kap az ügyfél akkor, amennyiben közvetítőn általunk igényel hitelt. A hitelközvetítés díjmentes, nem kérünk el díjat a szakértői munkánkért, munkánkat a bank díjazza kizárólag abban az esetben, amennyiben sikeres az ügylet, tehát az érdek közös.

Személyesen kalkulálunk Önnek minden tényezőt figyelembe véve.

Végigvisszük a hiteligénylés folyamatán, amivel Önnek pénzt és időt spórolunk meg.

A szolgáltatásunkért a bank fizet, Önnek DÍJMENTES.

Segítünk megversenyeztetni Önnek a legnagyobb bankok legjobb ajánlatait! Szolgáltatásunk díjmentes! Az ÖN érdekeit képviseljük!

Adja meg adatait és 2 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!