Pénzvisszatérítős hitelkártya

Az új generációs hitelkártyákkal nem csak kamatmentesen használhatjuk a bank pénzét, hanem a vásárlásaink után visszatérítéseket kapunk.

A visszatérítéseket hűségpontok vagy készpénz formájában havi vagy éves intervallunokban írja jóvá a hitelkártya számlánkon a bank.

A hitelkártyával a bank által jóváhagyott hitelkeretet használhatjuk. Amennyiben a teljes elköltött összeget visszafizetjük, nem számít fel a bank kamatot.

Amennyiben nem tudjuk viszafizetni a teljes felhasznált összeget, a vissza nem fizetett rész után kamatot kell fizetni. Ez esetben a kamat magasabb mint egy átlagos személyi kölcsön esetén, de a hitelkártya nem hosszútávú hitelfelvégtelre való. Több banknál létezik lehetőség a felhasznált hitelkeretet áttenni kedvezőbb kamatozású konstrukcióba amennyiben rövid időn belül nem tudjuk visszafizetni a felhasznált összeget, vagy készpénzre lenne szükségünk. Ilyen esetben nem történik újra hitelbírálat, azonnal készpénzhez jutunk.

A legtöbb bank a tranzakciós adót általában nem hárítja az ügyfélre, nem kell megfizetni, míg betéti kártyánál az esetek többségében igen.

A hitelkártyával történő fizetés biztonságosabb, mintha a saját folyószámlánról költenénk. Visszaélés esetén a bank pénzét és nem a saját pénzünket kockáztatjuk.

A hitelkártya dombornyomott, ami internetes vásárlásnál, autó bérlésnél, szállodai szoba foglalásnál, illetve külföldön történő fizetésnél elengedhetetlen.

Adja meg az adatait és kollégánk felkeresi telefonon bővebb felvilágosítás miatt.

Adja meg adatait és 2 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!