Autó, egyéb jármű és gép finanszírozás

Autóhitel önerő nélkül

Végig fix, forint alapú hitelek 1-10 éves futamidővel, 400 ezer Ft-tól 10 millió forintig. Adja meg adatait és felhívjuk!

Bizonyos hitel típusoknál az ügyfél megkaphatja a törzskönyvet, így az autó eladható, a hitel az autótól független, a személyhez kötött.
Autó vásárlása esetén is vizsgálja a bank az ügyfél jövedelmét, hitelkitettségét.
Használt autó vásárlásakor célszerű korábban megigényelni a hitelt, nehogy lecsússzunk egy jó vételről. Sokkal magabiztosabban vásárol az ember, hogyha már a számláján tudhatja a vételárat. Használt autó vásárlásakor érdemes megbízhatóbb, kevésbé használt autót venni, ehhez sokszor finanszírozási segítségre van szükség. A hitelfelvétellel kapcsolatosan fontos tudni, hogy a bankok eltérő kondíciókkal adnak hitelt, illetve az ügyfeleket is elérően minősítik. Érdemes tanácsot kérni szakértőktől, a Bankasszisztens.hu szakértői ezt díjmentesen megteszik Önnek.

Jövedelem:

- rendelkezni kell bejelentett jövedelemmel, amit igazolni tud az ügyfél bankszámla kivonattal vagy munkáltatói igazolással.

Hitelkitettség:

- a meglévő hitelek havi törlesztő részlete nem haladhatja meg az ügyfél jövedelmének az 50%-át. Amennyiben meghaladja, a legtöbb esetben hitelkiváltással tudjuk csökkenteni a havi hiteltörlesztő részleteket, így felszabadul az ügyfél jövedelme és elérhetővé válik az autóhitel.
KHR:
- Mindenki szerepel a KHR listán akinek van vagy volt bármilyen hitele, hitelkártyája, hitelkerete. Amennyiben rendesen fizette a hitelt, pozitív oldalon van, amennyiben nem, negatív oldalon. A negatív oldalon lehet valaki passzív vagy aktív adós. Aktívnak az számít, aki még nem rendezte a tartozását, passzívnak pedig aki már rendezte. Aktív KHr-es nem hitelezhető, passzív bizonyos esetekben igen.

Kérjük adja meg az adatait és bemutatjuk a legkedvezőbb lehetőségeit.

    Segítünk megversenyeztetni Önnek a legnagyobb bankok legjobb ajánlatait! Szolgáltatásunk díjmentes!

    Az ÖN érdekeit képviseljük!

    Adja meg adatait és 2 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!